Aanbouw met een plus

Het team van Danny Druwel biedt je een totaalconcept voor veranda’s, pergola’s, ramen, deuren en garagepoorten. Naast het plaatsen, nemen we ook de grond- en funderingswerken, elektriciteitsvoorzieningen, verwarming, … voor onze rekening.

Maar we gaan ook nog dat stapje verder. We ontfermen ons over alle administratieve zorgen die met een aanbouw gepaard gaan en dit volledig gratis.

Wist je trouwens dat het plaatsen van een veranda, carport, of elke andere aanbouw altijd moet aangegeven worden bij de openbare diensten van jouw stad of gemeente? Zij beslissen dan of een bouwvergunning moet aangevraagd worden of meldingsplicht volstaat.

Hoe gaan we concreet te werk?

1

We komen bij je langs om jouw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken. We maken een volledig offertedossier op met foto’s, een 3D-ontwerp, specificaties betreffende de materialen, prijzen,...

2

Na akkoord stellen we een speciaal dossier samen om in te dienen bij je stad of gemeente. Wij contacteren de nodige specialisten, zoals bijvoorbeeld een landmeter, en bundelen alle nodige informatie.

3

Eens de procedure voor de vergunning of meldingsplicht is voltooid, starten de werken voor je eigen veranda, pergola of carport starten.